TREsenje za sproščanje travme in stresa       

Če ste certificirani inštruktor TRE nam pišite na spirala@velosimed.com, z vašim kratkim opisom, da vas dodamo na stran - brezplačno.

TRE inštruktorica:

če ste zainteresirani za individualno učenje TRE tehnike, pokličite na

040 907 664, ali pošljite e-mail na mojca.studen@velosimed.com da se lahko dogovorimo za termin.


V Sloveniji izobražujeta inštruktorje sodelavca Davida Bercelia: Susanne Andrés in Ole Ry

Susanne Andrés,
MPF Telesno orientirana psihoterapevtka, univ.dipl. psihologinja, TRE inštruktorica nivo III

Jarmsted Byvej 8, 9460 Brovst, Denmark +45 98 23 57 23
Elektronska pošta: susanne@holoworld.dk
Splet www.holoworld.dk

Susanne Andrés ima dobrih 25 let kliničnih izkušenj razvijanja osebnostnega razvoja, je telesno orientirana terapevtka, coach in strokovnjakinja za upravljanje s travmo in stresom. Izvaja tudi na partnerska svetovanja, razvoj vodstvenih sposobnosti in dela v skupini (leadership training & team building), Holotropno dihanje, TRE – vaje sproščanja travm in stresa, bioenergetsko zdravljenje, transpersonalno psihologijo in psihodramo.

Susanne dela kot administrativna direktorica, predavateljica in supervizorka na Psihoterapevtskem Centru na Danskem od 1996, vodi tečaje in delavnice po svetu, kot tudi sodeluje v humanitarnih projektih v raznih državah. Susanne je višja predavateljica in supervizorka Skandinavskega Gestalt Inštituta, in je del osebja Grof Transpersonal Training (GTT) Sodeluje na izobraževalnih modulih in mednarodnih dogodkih od 1997. Trenutno Susanne vodi izobraževanja upravljanja s travmo in stresom z metodo TRE na Danskem, Danskem, Estoniji, Sloveniji, Mehiki in Indiji.

Leta 1994 je diplomirala na Psihoterapevtskem Centru kot gestalt terapevtka in leta 1996 na Skandinavskem gestalt inštitutu, nadaljevala je s programi za vodenje in coaching. Leta 1997 je postala certificiran moderator Holotropnega dihanja, in 2003 diplomirala iz psihologije na Danskem. Susanne sodeluje od leta 2004 s Tonyjem Robbinsom na mnogih delavnicah coachinga. Študirala je na Oneness University v Indiji in na Fidžiju, leta 2008 je zaključila The Oneness Process nivo 1 in v 2010 še nivo 2 – nedavno je postala Oneness Trainer. Susanne je od 2008 inštruktor nivo 3 TRE (Trauma Release Exercises) – izobraževalni program za dravljenje in preventivo travme in stresa.

Susanne je članica Danskega psihoterapevtskega združenja, Foruma gestalt terapije, Mednarodnega združenja za Holotropno dihanje (AHBI) in Mednarodnega združenja fundacije za preventivo travm. Je tudi predstavnica in kontaktna oseba za škotsko Fundacijo Findhorn na Danskem.

Susanne je bila rojena 1960, and živi na Danskem skupaj z možem Olejem Ryjem, ki je tudi inštruktor TRE nivo 3, ter vodi in predava na mnogih tečajih in izobraževanjih v Centru in po svetu.

Susanne izvaja TRE humanitarne projekte v Mehiki.

Govori dansko, angleško in špansko.


Dr. Ole Ry,
dr. med, psihiater, TRE inštruktor nivo III
Jarmsted Byvej 8, 9460 Brovst, Denmark +45 98 23 57 23
Elektronska pošta: ole@holoworld.dk

Splet www.holoworld.dk

Rojen 1946, živi na Danskem. 1973 postal zdravnik. 1983 specializiral v psihiatriji. Pridobil naziv gestalt terapevt na Skandinavskem gestalt inštitutu (1981). Certificiran moderator Holotropnega dihanja je od leta 1993. Od 2004 izvaja tečaje strategije coachinga s Tonyjem Robbinsom. Zaključil je Oneness Process nivo 1 (2008) in nivo 2 (2010) na The Oneness University na Fidžiju in v Indiji. Certificiran inštruktor nivo III za TRE – za zdravljenje in preventivo travme(2008).

Ole ima dolgo zgodovino kliničnega dela v psihiatriji, psihoterapiji, izobraževanju in svetovanju. Leta 1987 je na severu Danske ustanovil Psihoterapevtski center za terapije in izobraževanje, z aktivnostmi v mnogih državah. V letih 1987 – 1993 je bil zunanji predavatelj na Univerzi v Aalborgu, oddelku za glasbeno terapijo. Je višji predavatelj, supervizor in izpraševalec Skandinavskega gestalt inštituta, in svetovalec za psihiatrijo za Falck Healthcare in administrativno območje severnega Jutlanda. Že mnoga leta deluje mednarodno. Je član osebja Grof Transpersonal Training (GTT) na mnogih izobraževalnih modulih in dogodkih in vodi GTT izobraževanje v Indiji. Je avtor številnih člankov o psihoterapiji in soavtor nekaj knjig na to temo. Z ženo Susanne Andrés, ki je tudi TRE inštruktorica nivo III, izvajata razne programe na Danskem, Indiji, Sloveniji in Estoniji.

Ole je član Danskega zdravniškega združenja, Danskega pshihoterapevtskega združenja, Foruma gestalt terapije in Mednarodnega združenja za Holotropno dihanje (AHBI). Je kontaktna oseba za škotsko Fundacijo Findhorn na Danskem.


Mojca Studen


Susanne Andres


Ole RyKliknite na zgornji povezavi in v Wordu se vam bosta odprla potrebna obrazca. Če to ne deluje poskusite z desnim klikom in v okencu, ki se odpre izberite: Shrani povezavo kot...
Pomoč: 040 852 049

Poglejte si še:

Holotropno dihanje

 

Kontakt

spirala@velosimed.com

Telefon: +04 255 5031 ; 040 907 664

skype : velosimed
most-si d.o.o.  TEL: +386 (4) 255 50 31  GSM:+386 (0)40 852 049  e-mail:info@most-si.com