TREsenje za sproščanje travme in stresa       
Delavnica TRE
TREsenje za sproščanje travm in stresa

Telo je naš najboljši prijatelj za zdravljenje travm“ dr. David Berceli

Na delavnici vam bomo  predstavil revolucionarni, nevsiljiv način za reševanje stresa in travme. Metoda temelji na delu psihoterapevta dr.  Davida Bercelia, ki ima za seboj že več kot trideset let dela s travmami ljudi po vsem svetu. Iz teh izkušenj je razvil TRE - TREsenje za sproščanje travme in stresa - sklop  lažjih telesnih vaj, ki sprožijo:

  •  notranji potencial za sproščanje stresa in zdravljenje travm, 
  • odstranjevanje blokad v pretoku  energije in za dobro prizemljitev.

Metoda se je izkazala za koristno  pri vseh vrstah  travmatičnih dogodkov, zlorab, stresa, hudih boleznih, in nasilju...  Pri obravnavanju stresa in travme, samo s pogovorno terapijo ne pridemo daleč. Telo moramo vključiti v proces zdravljenja!

Te vaje je mogoče obravnavati kot enostaven način za samopomoči. Naše lastne izkušnje so, da je TRE program presenetljivo preprosto sprejeti, se ga naučiti in potem tudi redno uporabljati. TRE je koristen za širok krog ljudi, vključno s tistimi, ki se tudi poklicno srečujejo s "sekundarno" travmatizacijo. Delavnica je odprta za vse zainteresirane s pripravljenostjo preizkusiti vaje.

Delavnica poteka v Gradu Hrib ali hotelu Bor, Preddvor, v čudovitem ambientu pod Storžičem. Okolica s krasno naravo in jezerom pa omogoča kvalitetno in potrebno sprostitev po delavnici.

Delavnico vedno vodijo certificirani inštruktorji, ki so se izobraževali po šoli dr. Davida Bercelia


Tu si, prosim, preberite splošna priporočila za TRE delavnico.

Bor


Kokra


Storžič
Kliknite na zgornji povezavi in v Wordu se vam bosta odprla potrebna obrazca. Če to ne deluje poskusite z desnim klikom in v okencu, ki se odpre izberite: Shrani povezavo kot...
Pomoč: 040 852 049

 

Poglejte si še:

Holotropno dihanje

 

 

 

Kontakt

spirala@velosimed.com

Telefon: +04 255 5031 ; 040 907 664

skype : velosimed
most-si d.o.o.  TEL: +386 (4) 255 50 31  GSM:+386 (0)40 852 049  e-mail:info@most-si.com